Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Møller Bil Kongsvinger sponser KIL Ishockey

Hos Møller Bil Kongsvinger har vi gått inn for å sponse KIL Ishockey med å gi vekk en ŠKODA Citigo, til en verdi av litt over 200 000 kroner. Dette kjøretøyet kommer hockeyklubben til å lodde ut i tiden som kommer.

Møller Bil Kongsvinger har hatt en ŠKODA-avdeling siden sensommeren 2018, og vi ønsker derfor å vise oss tydeligere frem i lokalmiljøet. ŠKODA har tradisjoner for hockey internasjonalt, og vi ønsker et tettere samarbeid med hockeyklubben.

– Her på huset er det mange som bruker klubben, og akkurat som hockeyklubben, driver også vi med lagarbeid, sier vår daglige leder ved Møller Bil Kongsvinger, Kjetil Presterud.

 

Håndtrykk

Møller Bil ŠKODA Kongsvinger er stolt sponsor av KIL Ishockey.

Å sponse lokale idrettslag kan for mange bilforhandlere være utenfor det normale, og vi er derfor veldig stolte av avtalen vi har inngått med ishockeyklubben. I tillegg vil en slik avtale sette ŠKODA og vår avdeling på kartet lokalt. Samarbeidet kommer til å ha stor betydning, både for Møller Bil Kongsvinger og for klubben. Dette vil trolig gi klubben et beløp de vil ha god nytte av i tiden fremover, og slik gi klubben sikker drift i årene som kommer, samt holde kostnadene så lave som mulig for medlemmene av klubben.

Kim Deinoff, daglig leder i KIL Ishockey, sier følgende om avtalen: – Dette er en unik gave vi aldri har vært i nærheten av tidligere. Vi er veldig stolte over at Kjetil kommer til oss med denne bilen og dette samarbeidet. Vi tolker det slik at vi gjør det bra inne i ishallen, og at det fenger mange.

Deinoff håper at inntektene fra utloddingen vil være høyere enn hva bilen er verdt. Klubben har i henhold til lotteriloven lov til å selge 8000 lodd, noe som ifølge han selv vil være et økonomisk fundament for klubben å bygge videre på. Bilen skal loddes ut til jul, og Deinoff skal få være den glade budbringeren. Klubben håper på å få solgt unna alle loddene, slik at "eventyret kan starte".

Styreleder i KIL Ishockey, Tove Gulbrandsen, sier: – Det er helt fantastisk det vi opplever, når en slik leverandør gir til bredden. Dette gir også et løft til jentehockeyen, og hockey skal være en arena for integrering. Vi vil gå til innkjøp av utstyr for dem som vil prøve, uten at man må kjøpe først. Det gjelder både innvandrere og andre som er nysgjerrige.

– Vi er helt sikre på at KIL Ishockey er den rette klubben å støtte.

Les mer om KIL Ishockey.

Våre samarbeidpartnere:

KongsvingerStrømSkotterud

VolkswagenIfVinger

EnterMinelOlrudgruppen

BramiljøPirelli